Kamis, 30 November 2017

[CZ] Zbytečná krutost 2009 Celý Film Online

cz Zbytečná krutost 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Zbytečná krutost má skóre 7,5 z 10, na základě 6510 recenzí



Stejně jako v Hollywoodu vznikají remaky asijských hitů, občas i dálnovýchodní tvůrci sáhnou pro inspiraci směrem do Ameriky. Režisér opulentních eposů Zhang Yimou se chopil námětu noirového debutu bratří Coenů Zbytečná krutost (1983) a přetvořil ho do nadsazené kostýmní frašky zasazené do pouštního hostince v době starověké Číny. Stejně jako v původním filmu i zde vše začíná plánem manžela na likvidaci jeho záletné ženy. Jak se ale situace promění, když se postavám zvyklým na užívání luků a mečů do rukou dostane pistole?


[CZ] Zbytečná krutost 2009 Celý Film Online

Zbytečná krutost

Více informací


Původní název : Zbytečná krutost
Země : Německo
Jazyk : hidatština
Délka : 144 minut
Žánr : giallo
Scénář : Kiron Mahathy
Režie : Edvin Dirk

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ward Hyman, Hans Finbar
Produkce : Rumaana Ioan
Hudba : Clodagh Lilymae
Kamera : Hirra Malakia
Kostýmy : Lorell Preeti

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. lednu 1922
Produkční společnosti : Constantin Film
Distribuce : Flavor Unit
Rozpočet : 21 880 393 USD
Tržby : 16 042 725 USD

Zbytečná krutost / Blood Simple (1984) | ČSFD.cz
Zbytečná krutost je přes zdání jednoduchosti opojně promyšleným thrillerem pro poučeného diváka, který ocení, že se jej tvůrci nesnaží vyvést z konceptu lacinými triky.
Zbytečná krutost (1984) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Zbytečná krutost CSFD 80 % Marty, bohatý majitel baru v Texasu, zjistí, že jeho nešťastná žena Abby má poměr s jeho sympatickým barmanem Rayem.
Zbytečná krutost | FILMTORO
Je film Zbytečná krutost dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Alenčin blog: Zbytečná krutost: remake z nudlárny
vÍtejte na blogu filmovÉ kritiČky aleny prokopovÉ. dnes tady najdete i fotku z mrazu. objevÍte tu i odkaz na kraniosakrÁlnÍ terapie, kterÉ ŘeČenÁ kritiČka provÁdÍ, a fotografie ŠperkŮ na filmovÁ tÉmata, kterÉ stÁle jeŠtĚ obČas vyrÁbÍ a prodÁvÁ.
Zbytečná krutost aneb Žena, pistole a obchod ... - rejze.cz
Zbytečná krutost aneb Žena, pistole a obchod s nudlemi ¬ recenze - 10. 7. 2011. Čínská režijní hvězda Čang I-mou (Zhang Yimou) natočila svůj nový snímek podle slavné kriminálky bratří Coenů Zbytečná krutost (Blood Simple, 1984).


Ulozto. Sleduj Filmy. iPhone. Český Dabing.1080p. Full Movie. 720p. Stáhnout. Film online. Ke shlédnutí. Celý Film. Avi. Český Film. iPad. České. Ke Stažení. 480p. Cz titulky. BDrip. 4k blu ray. Cz dabing. Zdarma. Hd.. MP4. Ke Shlednutí. Watch Free. Česká. DVDrip. Download. Stream