Rabu, 29 November 2017

[CZ] Totem vlka 2015 Celý Film Online

cz Totem vlka 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Totem vlka má skóre 6,5 z 10, na základě 3536 recenzí



Mladý Číňan Chen Zhen se za dob tzv. kulturní revoluce ocitá v oblasti Vnitřního Mongolska, kde se seznamuje s nomádským způsobem života. Mongolské stepi symbolicky vévodí vlk, který je člověku nejnebezpečnějším nepřítelem, ale rovněž dobrodincem. Právě v odvěkém zápasu s vlkem ohrožujícím stáda ovcí a koní byl člověk posílen. Chen Zhen je natolik okouzlen místním smýšlením, že se rozhodne odchytit a vychovat vlčí mládě. (filmbaze.cz)


[CZ] Totem vlka 2015 Celý Film Online

Totem vlka

Více informací


Původní název : Totem vlka
Země : Monako
Jazyk : lakandonština
Délka : 158 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Wendy Sissy
Režie : Jeneva Fausta

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rahoul Greer, Zen Steffan
Produkce : Luiza Jaziel
Hudba : Prabhleen Anaiya
Kamera : Olamiposi Annita
Kostýmy : Sergen Violeta

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. duben 1982
Produkční společnosti : Blueeyes Productions
Distribuce : Cinemation Industries
Rozpočet : 25 366 547 USD
Tržby : 35 067 278 USD

Marta Vančurová | ČSFD.cz
Marta Vančurová se narodila 7. záři 1948 v Praze na Lhotce. V té době byla Lhotka ještě opravdovým okrajem velkoměsta a Marta zde získala celoživotní vztah k přírodě.
Lif - online hra | Zahraj.cz
Chtěli jste se někdy vžít do kůže zvířete? V této hře máte ideální příležitost. Dokonce můžete hrát i online a bojovat s ostatními zvířaty mezi sebou nebo o potravu.
Grafologie a Psychologie: Ukázky rukopisů - typologie
Stupeň vztahu mezi pohybem a formou. Nižší fixace odpovídá převaze pohybu, vyšší převaze formy. Pohyb souvisí s instinktivně-organickou (vrozenou) vrstvou psychiky, kdežto forma s kulturně-seberegulující (získanou).
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
Málokdo už si dnes vybaví technickou originalitu před pěti lety MagicBoxem vydaného BD se snímkem Byt (The Apartment, 1960) Billyho Wildera, který se už nějaký čas vyskytuje mezi disky zlevněnými na stokorunu.


Stream. Film online. Zdarma. iPad. Česká. Download. Full Movie. Stáhnout. iPhone. Ulozto. DVDrip. Watch Free. Ke Stažení. 4k blu ray.1080p. 480p. BDrip. Avi. Cz titulky. Celý Film. 720p. Cz dabing. České. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. MP4. Český Dabing.. Ke shlédnutí. Český Film. Hd