Kamis, 30 November 2017

[CZ] Vábení sirén 2015 Celý Film Online

cz Vábení sirén 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Vábení sirén má skóre 5,0 z 10, na základě 2856 recenzí



V bizarní atmosféře nočního klubu pozdních osmdesátých let se odehrává netradiční romance, v jejímž centru se ocitají dvě mořské panny a jeden kytarista. Debut polské režisérky je příběhem o prvních láskách i zklamáních v originálním žánrovém spojení muzikálu, pohádky a hororu. (51st KVIFF)


[CZ] Vábení sirén 2015 Celý Film Online

Vábení sirén

Více informací


Původní název : Vábení sirén
Země : Chorvatsko
Jazyk : kikujština (ki)
Délka : 141 minut
Žánr : horor
Scénář : Gibson Kymani
Režie : Jin Lezma

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tarsha Chayton, Ole Gerasimos
Produkce : Amiel Athina
Hudba : Abdiwahid Alycee
Kamera : Erum Shree
Kostýmy : Rosalind Lyncoln

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. březen 1999
Produkční společnosti : Sundream Motion
Distribuce : Newmarket Films
Rozpočet : 08 174 763 USD
Tržby : 86 793 849 USD

Vábení sirén / Córki dancingu (2015) | ČSFD.cz
Excentrický debut Agnieszky Smoczyńské je dovedným spojením muzikálu s hororem a vyprávěním o dospívání. Polská režisérka vypráví příběh dvou ztracených mořských panen, které se dostaly do světa polských diskoték osmdesátých let.
Recenze: Vábení sirén - disko trisko, brutalita a erotika ...
Éterické krásky Zlatá a Stříbrná s nádherným hlasem tančí a zpívají v nočním klubu. Zlatá a Stříbrná vábí muže každého věku a postavení a občas jim doslova vyrvou srdce z těla.
KVIFF | Vábení sirén
Celovečerní debut Vábení sirén (2015) je skutečným gejzírem autorčiny imaginace, která se nebojí vzpomínky z dětství namixovat s žánry od melodramatické pohádky přes muzikál až k thrillerově-hororovým pasážím, a získal Zvláštní cenu poroty za jedinečnost vize a design na festivalu Sundance i ocenění z filmových přehlídek v Nashvillu a Sofii.
Vábení sirén 2015 Film (65%) | Filmer.cz
Popis filmu Vábení sirén. Excentrický debut Agnieszky Smoczyńské je dovedným spojením muzikálu s hororem a vyprávěním o dospívání. Polská režisérka vypráví příběh dvou ztracených mořských panen, které se dostaly do světa polských diskoték osmdesátých let.
Odysseus vábení sirén ustál ... - ASTROPSYCHOLOGIE
Volání sirén ... Podle legendy přivádí neodolatelné vábení sirén námořníky k šílenství, přitahuje loď k ostrovu, kde se roztříští o útesy. Legenda varuje, ale nabízí řešení.


Ulozto. Full Movie.. iPhone. Zdarma. 4k blu ray. Český Film. MP4. Stáhnout. Cz titulky. Film online. 720p. Avi.1080p. Stream. Ke shlédnutí. Český Dabing. iPad. Sleduj Filmy. Download. DVDrip. Ke Shlednutí. Watch Free. Česká. BDrip. Celý Film. 480p. České. Cz dabing. Ke Stažení. Hd