Selasa, 26 Desember 2017

[CZ] Průšvihář 2014 Celý Film Online

cz Průšvihář 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Průšvihář má skóre 7,9 z 10, na základě 0712 recenzí



Bratři Wes a Jacob žijí jen s otcem. Starší z nich, třináctiletý Jacob je kromě posedlosti heavy-metalem a motokrosem také průšvihář, jehož vandalské excesy zvednou ze židle nejednoho úředníka. Vše se dá vyžehlit až do té doby, kdy sociálka rozhodne, že Jacobovo chování negativně ovlivňuje mladšího bratra Wese a rozhodne, že Wes musí do opatrovnictví k tetě Pam. Otec obou chlapců Hollis, který se nikdy nevzpamatoval z odchodu manželky, syny miluje, ale více než výchova mu jde věčné zapíjení žalu. Jacob i Hollis se musí vzpamatovat a udělat vše proto, aby dostali malého Wese zpátky.


[CZ] Průšvihář 2014 Celý Film Online

Průšvihář

Více informací


Původní název : Průšvihář
Země : Bulharsko
Jazyk : haitština (ht)
Délka : 159 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Khalid Elanaz
Režie : Abela Rashana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cristy Tiayana, Matthaus Daniyah
Produkce : Talise Abdikarim
Hudba : Fariz Yusuf
Kamera : Eiliya Donnette
Kostýmy : Demetrius Lennan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. leden 1979
Produkční společnosti : Lest Films
Distribuce : Happy Madison
Rozpočet : 62 297 001 USD
Tržby : 42 339 786 USD

Falešný román: Falešný sňatek - Magdalena Mintová ...
Zdá se, že Eminy velkolepé plány se začínají konečně rýsovat, ovšem ani tentokrát to není tak jednoduché, jak si představovala. Opět se zamotává do ab...
Za Poláčkem na tvrz Vlksice - mojecelebrity.cz
Několik desetiletí byl zámek španělského mistra Pabla Picassa v jihofrancouzském Vauvenargues jako nedobytná tvrz. Poprvé otevřel brány veřejnosti, i když jen jednorázově a na přechodnou dobu, do 25. září po dobu trvání výstavy „Picasso-Cézanne“ v muzeu Granet v nedalekém Aix-en-Provence.
Martin Zeman – Wikipedie
Klubová kariéra. Svoji fotbalovou kariétu začal v pěti letech v mužstvu FK Tábor, kam jej na první trénink přivedl jeho otec, který také hrával fotbal.Na jednom ze soustředění vstřelil čtyři branky v zápase proti Spartě Praha, jejíž představitele zaujal a pokračoval v žákovských kategorií Sparty.
FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra
Kompletní servis o italském fotbalovém klubu Inter Milan v češtině. Na webu FCInterMilano.com naleznete články, novinky, zápasy, soupisku, přestupy, fotogalerie a mnoho dalšího.
Vojensko.cz - Objekty PS - Pohraniční roty 5. bPS - 17 ...
Objekty bývalé PS a ČSLA - fotogalerie, texty, vzpomínky pamětníků


. Celý Film. Download. České. Watch Free. BDrip. Ke shlédnutí. MP4. Cz dabing. Full Movie. Česká. 480p. DVDrip. Český Film. Hd. Stáhnout. Ulozto. 720p. Ke Shlednutí. Avi. Film online. 4k blu ray. Český Dabing. iPhone. iPad. Zdarma. Stream. Ke Stažení.1080p. Cz titulky. Sleduj Filmy