Jumat, 29 Desember 2017

[CZ] Otče náš 2007 Celý Film Online

cz Otče náš 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Otče náš má skóre 5,7 z 10, na základě 2171 recenzí



Když se sedmnáctiletý Mexičan Pedro vydává do New Yorku za svým otcem, jehož nikdy neviděl, nedokáže si ve své naivitě představit, co by se mu mohlo cestou stát. Spřátelí se totiž s bývalým trestancem Juanem a ten ho okrade o jeho identitu… Americko-argentinský thriller vypráví o sedmnáctiletém Pedrovi, který se chce dostat ilegálně z Mexika do New Yorku. Žije tam jeho otec Diego, jenž sice syna nikdy neviděl, ale mladík má sebou vysvětlující dopis od své matky a doufá, že ho v Americe čeká nová budoucnost. Při cestě náklaďákem se spřátelí s někdejším kriminálníkem Juanem. Ten utíká před minulostí a rozhodne se, že naivního Pedra připraví o jeho identitu, sám vyhledá Diega a představí se mu jako jeho syn… Autorem scénáře i režisérem filmu, který získal cenu poroty na filmovém festivalu Sundance, je Christopher Zalla.


[CZ] Otče náš 2007 Celý Film Online


Více informací


Původní název : Otče náš
Země : Lichtenštejnsko
Jazyk : lugandština (lg)
Délka : 154 minut
Žánr : muzikál
Scénář : Tolga Riahanna
Režie : Alyss Gbemisola

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Pooja Ailis, Jayke Lev
Produkce : Mutsa Amare
Hudba : Johnboy Yasmyn
Kamera : German Renz
Kostýmy : Demetrius Khadijat

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. duben 1908
Produkční společnosti : Eros International
Distribuce : Hengdian World
Rozpočet : 59 431 058 USD
Tržby : 11 761 141 USD

Otče náš - text modlitby Páně - Pastorace.cz
Otče náš, jenž jsi na nebesích, posvěť se jméno tvé. Přijď království tvé. Buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi. Chléb náš vezdejší dej nám dnes.
Otčenáš – Wikipedie
Oslovení Otče náš, který jsi v nebesích ukazuje na skutky, které Bůh pro nás vykonal (Otče … odpuštění, přijetí do rodiny) vede nás k modlitbě ne jako individualisty, ale společně s ostatními a za druhé (náš); zaměřuje pozornost toho, kdo se modlí, vzhůru, k nebeským příbytkům (který jsi v nebesích).
Otče náš - Modlitba.cz
Otče náš Jednoho dne se Ježíš na nějakém místě modlil. Když přestal, řekl mu jeden z jeho učedníků: ‘Pane, nauč nás modlit se, jak i Jan naučil své učedníky’“ (Lk 11,1).
Otče náš - prayerbook.weebly.com
CHLÉB NÁŠ VEZDEJŠÍ: totiž svého milovaného Syna, našeho Pána Ježíše Krista, DEJ NÁM DNES: abychom si připomínali, uctívali, a chápali lásku, kterou k nám choval, a všechno to, co pro nás mluvil, vykonal a vytrpěl.
Otče náš - YouTube
Zpěv: Marta Ženatá Klavír: Marie Samková Hudba: Marek Šlechta Text: Evangelium podle Matouše, kapitoly 5, 6 a 7 20.12.2015 Modlitebna církve československé husitské, Vratislavova 8, 128 00 Praha 2-Vyšehrad


Cz titulky. MP4. Avi. Sleduj Filmy. Český Dabing.. Download. Zdarma. Cz dabing. iPhone. Full Movie.1080p. Stream. Watch Free. Ke shlédnutí. 720p. 480p. Hd. Film online. iPad. 4k blu ray. Ulozto. DVDrip. Stáhnout. BDrip. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Český Film. Celý Film. České. Česká