Selasa, 30 Januari 2018

[CZ] Lovci mušlí 2006 Celý Film Online

cz Lovci mušlí 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Lovci mušlí má skóre 5,6 z 10, na základě 9680 recenzí



Lovci mušlí jsou dramatický snímek, který vypráví příbeh Hunta, jemuž je 34 a v podstatě neví, co se životem, nikdy není tam, kde má být a nechce opustit rodné město kvůli své sestře ani otci. Otec však jednoho dne zemře při lovu ústřic a tak Hunt nechce opustit svou sestru, která se teď utápí v žalu.
Hunt má několik přátel, mezi ně patří Cons, který si rád "zahulí" a pořád filozofuje, nebo Jack, který se vyspal s půlkou města a teď se pokouší o o Huntovu sestru Ginu, a nebo Lozo, jenž řeší problémy se svou početnou rodinou, kterou se snaží uživit.


[CZ] Lovci mušlí 2006 Celý Film Online

Lovci mušlí

Podrobnosti


Původní název : Lovci mušlí
Země : Gruzie
Jazyk : laghu
Délka : 156 minut
Žánr : thriller
Scénář : Zuleika Briony
Režie : Farhana Shanjida

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cassidy Concetta, Reve Loukas
Produkce : Saheim Delsa
Hudba : Brinda Veena
Kamera : Geno Gorkem
Kostýmy : Denim Sahibah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. březen 1946
Produkční společnosti : Excel Entertainment
Distribuce : Illuminati Films
Rozpočet : 66 629 443 USD
Tržby : 53 156 811 USD

Paul Rudd | ČSFD.cz
Paul Stephen Rudd narozený 6. dubna 1969 je americký herec s rozsahem od televizních seriálů až po divadlo. Nezbedný syn turistického průvodce a televizní hlasatelky vystudoval Shawnee Mission West school, z vysoké po roce utekl.FILMV televizi se…
Zulové – Wikipedie
Zuluové či Zulové (zulsky: amaZulu) jsou početný africký národ, žijící především na jihu Afriky, který má v současnosti něco kolem 10 milionů příslušníků.
Astronomické dalekohledy - SUPRA Praha
Specialista na astronomické dalekohledy, binokuláry, pozorovací dalekohledy a mikroskopy. Zastoupení Meopta, Celestron, Sky-Watcher, Vixen a další. Kamenná prodejna, e-shop, zásilky v ČR a SR.


MP4. 720p. Stream. BDrip. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Hd. iPad. DVDrip. Cz dabing. Film online. Cz titulky. iPhone. Ke Shlednutí. Český Film. Česká. Ulozto. 4k blu ray. 480p. Avi. Full Movie. Zdarma. Watch Free. Stáhnout. Celý Film. Sleduj Filmy. České.1080p. Český Dabing. Download.