Selasa, 31 Oktober 2017

[CZ] Modrý maskot 2007 Celý Film Online

cz Modrý maskot 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Modrý maskot má skóre 7,3 z 10, na základě 2751 recenzí



Salmana lze označit jako podivína a nemotoru. A z toho také plyne absolutní neúspěšnost snad ve všem, na co sáhne. Popravdě někoho takového byste se báli mít i jen za známého. A přesto čeká Salmana velký životní úkol. Manželka jeho bratra, který je momentálně v Iráku, půvabná Leslie, potřebuje nutně pomoct se svým potomstvem. Sama totiž nastupuje do práce, aby vůbec bylo z čeho platit účty, a její synové jsou absolutně nezvladatelní. Mimózní Salman by proto na ně mohl být ideální zbraní... jenže není. V této zkoušce totálně propadá a klesá ještě hlouběji, i když nikdo nepředpokládal, že to vůbec ještě jde. Na odchod ale už nemá peníze, a tak mu Leslie najde novou, dost nezvyklou práci maskota navlečeného do gigantického modrého kostýmu.


[CZ] Modrý maskot 2007 Celý Film Online

Modrý maskot

Více informací


Původní název : Modrý maskot
Země : Itálie
Jazyk : lenka
Délka : 145 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Mikhil Jamielea
Režie : Annie Amarveer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Franklin Abriel, Dorothea Creed
Produkce : Niyema Alayna
Hudba : Ketia Erwan
Kamera : Raadiya Hamima
Kostýmy : Eliza Elifnaz

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. únor 1940
Produkční společnosti : Liberty Films
Distribuce : Rialto Film
Rozpočet : 55 415 777 USD
Tržby : 01 026 368 USD

Modrý maskot / Kabluey (2007) | ČSFD.cz
Ten modrý dobrák od kosti, neschopné budižkničemu byl chvílemi skutečně "k sežrání", nevím jestli Lisa Kudrow je tak mizerná herečka, nebo jestli to tak mizerně mělo vypadat a taky jsem nepochopila, jestli kluci měli být jen totálně zkažení špatnou rodičovskou výchovou, nebo jestli to měli být skuteční malí vyčúraní zloduši.
Modrý maskot / Kabluey • Dabingforum.cz
Mě se líbila k té roli se skvěle hodila. Nelíbila se mi kombinace Luděk Čtvrtlík - Jeffrey Dean Morgan.
Modrý maskot - Filmy online ke stažení zdarma | Filmhit.cz
Stáhnout Modrý maskot Shlédnout Modrý maskot Modrý maskot (2007) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Modrý maskot (2007): Salmana lze označit jako podivína a nemotoru. A z toho také plyne absolutní neúspěšnost snad ve všem, na co sáhne. Popravdě někoho takového byste se báli mít i jen za známého.
Modrý maskot (2007) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Modrý maskot. Salmana lze označit jako podivína a nemotoru. A z toho také plyne absolutní neúspěšnost snad ve všem, na co sáhne. Popravdě někoho takového byste se báli mít i jen za známého. A přesto čeká Salmana velký životní úkol.
Modrý maskot (2007) - Kabluey - FDb.cz
Salmana lze označit jako podivína a nemotoru. A z toho také plyne absolutní neúspěšnost snad ve všem, na co sáhne. Popravdě někoho takového byste se báli mít i jen...


4k blu ray. Film online. Full Movie. Hd. Avi. Česká. Zdarma.1080p. Stáhnout. iPhone. MP4. 480p. 720p. Watch Free. Český Film. Ulozto. Cz titulky. iPad. Ke shlédnutí. Cz dabing.. Ke Stažení. Celý Film. Ke Shlednutí. DVDrip. Český Dabing. Download. Sleduj Filmy. BDrip. Stream. České